2221051529 Βασιλικό Θέση Λούτσιζα, Εύβοιας kondoui@otenet.gr
Search Close
hero image
 
   
   
Ελαιοτριβείο Κόντου
Ελαιοτριβείο Βασιλικό Εύβοιας - Παραγωγή & Διάθεση Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου


Το ελαιοτριβείο μας “Ελαιοτριβείο Κόντου” το οποίο βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Βασιλικό, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στο χώρο της παραγωγής και της διάθεσης έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Ιδρύθηκε το 1997 απο τον αγρότη Ευάγγελο Κόντο, ο οποίος με την πολύχρονη πείρα του, την αξιοπιστία του στον τομέα της γεωργίας και τον διαρκή εκσυγχρονισμό του ελαιοτριβείου του επιτυγχάνει διαρκώς την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου.

Το ελαιοτριβείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει τον καλύτερο τρόπο παραγωγής του ελαιοκάρπου, που βασίζεται στο πάντρεμα του παραδοσιακού τρόπου παραγωγής με την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε αγρότες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας αλλά και σε εμπορικούς αντιπροσώπους με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας και εποικοδομητικής συνεργασίας, η οποία θα βασίζεται στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης μεταξύ και των δύο πλευρών, με γνώμονα την κοινή προσπάθεια για μια επιτυχημένη πορεία.

Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών παραγωγής και συντήρησης του ελαιολάδου ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και να φτάνει στο τραπέζι σας ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια, το ελαιοτριβείο μας, στέκεται πάντα δίπλα στον παραγωγό αλλά και στους καταναλωτές προσφέροντάς τους άμεση εξυπηρέτηση και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, άριστης ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου μας στο Βασιλικό Ευβοίας ώστε να δείτε και να δοκιμάσετε την άριστη ποιότητα του ελαιολάδου μας την περίοδο παραγωγής του.