2221051529 Βασιλικό Θέση Λούτσιζα, Εύβοιας kondoui@otenet.gr
Search Close
hero image
 
 
 
 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Ελαιοτριβείο Κόντου Βασιλικό Εύβοιας - Παραγωγή & Διάθεση Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου


Στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας “Ελαιοτριβείο Κόντου” το οποίο βρίσκεται στο Βασιλικό Ευβοίας, παράγουμε με μεράκι και αγάπη έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μοναδικής ποιότητας και γεύσης που σίγουρα μπορεί να κερδίσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το ελαιόλαδό μας παράγεται από ντόπιες ποικιλίες ελιάς και σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας έτσι αναλλοίωτα το άρωμα, την γεύση και όλα τα πολύτιμα συστατικά του ελαιολάδου. Παράγεται με φυσικές διαδικασίες, χωρίς ίχνη υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων και διατίθεται σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Έξτρα Παρθένο
Ελαιόλαδο
 
 
 
Μπορείτε να το προμηθευτείτε χύμα, αλλά και σε συσκευασίες: 500ml, 750ml και 1L.

Σεβόμενοι τους πελάτες και τους συνεργάτες μας εφαρμόζουμε όλους τους κανονισμούς και τις διαδικασίες για την διασφάλιση της ποιότητας του έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής του.

Στόχος και βασική αρχή μας είναι η παραγωγή και διάθεση ελαιολάδου υψηλής ποιότητας. Έτσι ακολουθώντας την μακρόχρονη ελληνική παράδοση, με σκληρή δουλειά και στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες, καταφέρνουμε να κερδίζουμε τον σεβασμό και την εκτίμηση σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.